Huurwoning(en) voor werknemer(s)? Wij regelen het zakelijk en goed!

Zoek je een huurwoning in Zeeland voor (tijdelijke) werknemers of expats.? Wij hebben een groot aantal huurwoningen en appartementen die per direct of op korte termijn beschikbaar zijn. Gemeubileerd, zodat de werknemer hier geen omkijken naar heeft. Dit is de ideale oplossing voor mensen die op projectbasis in Zeeland werken of expats die naar verloop van tijd weer terug naar huis gaan.

Zorgeloos wonen en werken

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook bij de huisvesting van werknemers. In ons huurwoningaanbod hebben wij in heel Zeeland woningen die geschikt zijn voor gezinnen, en huurwoningen waar één of meerdere werknemers kunnen verblijven. Wij zorgen voor de ontvangst, de sleuteloverdracht en doen periodieke inspecties. 

Meerdere huurwoningen, één factuur

Kiezen voor Reham Verhuur betekent dat je samenwerkt met een professionele partij met jarenlange ervaring. We doen niet aan kleine lettertjes. We factureren maandelijks, een voorschot voor Gas/Water/Licht, internet en gemeentelijke heffingen. Aan het einde van de verhuurperiode verrekenen we dit aan de hand van het werkelijke verbruik. Eenvoudig, overzichtelijk en snel.

Meer weten? Bel ons op +31 115 432514.

Ja, ik wil meer weten over woning verhuur voor werknemers

Vul hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.